2013年02月26日

壇蜜 二度目の豊胸手術で バッグの入れ替えと容量アップ






名前のインパクトは凄い

昨今は硬い漢字の名前が多い
剛力彩芽しかり  忽那 汐里しかり

この30歳オーバーの壇蜜も まえの芸名 齋藤 支靜加 より 
さらに意味深 強烈な芸名で弾けました


壇蜜 ちいさな豊胸.jpg
壇蜜は 2010年3月ころには 小さい容量の豊胸プロテーゼを挿入 この画像では微妙だが 左の乳房の内側のラインがちょっと怪しい
佐々木希の豊胸手術とおなじ豊胸プロテーゼによるラインの可能性が高い


2010年3月ころには 小さい容量の豊胸プロテーゼを挿入、『週刊SPA!』の「美女タレント発掘プロジェクト どるばこ」でグラビアデビュー
「20代最後の記念でグラビアに挑戦してみたい」ってことで この画像が撮られている







danmitsu.jpg
3年後の現在は 豊胸プロテーゼを入れ替え ↑のような容量の大幅増量を果たしている

優香は 同じ年齢で 豊胸プロテーゼを小さいものに入れ替えたのに 壇蜜は真逆の選択をした
人生 いろいろのよう




dammitsu プロテーゼ 全容.jpg
もう一枚 別ショット これは 美容外科医でなくとも診れば一目瞭然だろう

この壇蜜の豊胸手術 豊胸バッグの再挿入

大島優子や前田敦子の豊胸手術と同様 まるでボールを手に抱えているみたいになっている 


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豊胸プロテーゼの形が手に取るように判るのは

主治医の技の拙さが原因ではなく むしろ 大きな容量のバッグを入れたために
壇蜜の胸部皮膚の伸展がそのバッグの大きさに間に合わなかった ということだ


ま とにかく壇蜜が 日本人男性にはエロい ということだが 外国人には理解できないだろう
国産和牛の美味さが 外国人には理解できないのと同じ

だけど 最近の売れっ子ぶりで壇蜜も 2回も辛い全麻下で オッパイを大きくした甲斐がある ということだ


なにが 壇蜜よ〜

なにが壇蜜よ〜.jpg





posted by 美容外科医ジョニー Plastic Surgeon Johnny at 18:22| 東京 ☀| Comment(0) | 美容外科 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

〈NYtimes〉地中海料理で心臓病のリスク 激減







Mediterranean Diet Is Shown to Ward Off Heart Risks




まあ 常識から考えれば 地中海料理で心臓病のリスク 激減 とうのは あらかじめ予想できることなのだが 実際にこの療法をスペインの人々に導入して経過をフォローしたことが目新しかった ということだろう


患者が楽しみながら食事でき その食事で穏やかなダイエットが継続してできた ということが
高リスク集団の人々の心臓発作や心疾患のうちの3割が未然に防げる大きな理由なのだろう




The New England Journal of Medicine の 2月25日付けの記事によると

オリーブオイルをたっぷり使い、ナッツ 魚介類 フルーツ 野菜を用いた地中海料理ダイエットにより 高リスク集団の人々の心臓発作や心疾患のうちの3割が未然に防げる という 


この食事療法は 高コレステロール血症 高血圧 糖尿病などの薬を内服している人や体重が減らない人にも有用だった


「高コレステロール血症 高血圧 糖尿病」には目をくれず 心臓発作と心疾患のみに着目したことが 重要らしい

もちろん異論もある


これらのハイリスクグループはすでに強力な 血圧降下剤などを投与されているし
地中海料理のオイルやナッツは高カロリーではないか 

というもの


だが この地中海料理ダイエット のすぐれた点は 無理しないで長期に渡り 食事を楽しみながら継続できること という

低脂肪ダイエットを心臓発作と心疾患のハイリスク グループの人々に継続させるのは 相当困難だったという




(以下引用)



About 30 percent of heart attacks, strokes and deaths from heart disease can be prevented in people at high risk if they switch to a Mediterranean diet rich in olive oil, nuts, beans, fish, fruits and vegetables, and even drink wine with meals, a large and rigorous new study has found.

The findings, published on The New England Journal of Medicine’s Web site on Monday, were based on the first major clinical trial to measure the diet’s effect on heart risks. The magnitude of the diet’s benefits startled experts. The study ended early, after almost five years, because the results were so clear it was considered unethical to continue.

The diet helped those following it even though they did not lose weight and most of them were already taking statins, or blood pressure or diabetes drugs to lower their heart disease risk.

“Really impressive,” said Rachel Johnson, a professor of nutrition at the University of Vermont and a spokeswoman for the American Heart Association. “And the really important thing − the coolest thing − is that they used very meaningful endpoints. They did not look at risk factors like cholesterol or hypertension or weight. They looked at heart attacks and strokes and death. At the end of the day, that is what really matters.”

Until now, evidence that the Mediterranean diet reduced the risk of heart disease was weak, based mostly on studies showing that people from Mediterranean countries seemed to have lower rates of heart disease − a pattern that could have been attributed to factors other than diet.

And some experts had been skeptical that the effect of diet could be detected, if it existed at all, because so many people are already taking powerful drugs to reduce heart disease risk, while other experts hesitated to recommend the diet to people who already had weight problems, since oils and nuts have a lot of calories.

Heart disease experts said the study was a triumph because it showed that a diet was powerful in reducing heart disease risk, and it did so using the most rigorous methods. Scientists randomly assigned 7,447 people in Spain who were overweight, were smokers, or had diabetes or other risk factors for heart disease to follow the Mediterranean diet or a low-fat one.

Low-fat diets have not been shown in any rigorous way to be helpful, and they are also very hard for patients to maintain − a reality borne out in the new study, said Dr. Steven E. Nissen, chairman of the department of cardiovascular medicine at the Cleveland Clinic Foundation.

“Now along comes this group and does a gigantic study in Spain that says you can eat a nicely balanced diet with fruits and vegetables and olive oil and lower heart disease by 30 percent,” he said. “And you can actually enjoy life.”

The study, by Dr. Ramon Estruch, a professor of medicine at the University of Barcelona, and his colleagues, was long in the planning. The investigators traveled the world, seeking advice on how best to answer the question of whether a diet alone could make a big difference in heart disease risk. They visited the Harvard School of Public Health several times to consult Dr. Frank M. Sacks, a professor of cardiovascular disease prevention there.

In the end, they decided to randomly assign subjects at high risk of heart disease to three groups. One would be given a low-fat diet and counseled on how to follow it. The other two groups would be counseled to follow a Mediterranean diet. At first the Mediterranean dieters got more intense support. They met regularly with dietitians while members of the low-fat group just got an initial visit to train them in how to adhere to the diet, followed by a leaflet each year on the diet. Then the researchers decided to add more intensive counseling for them, too, but they still had difficulty staying with the diet.

One group assigned to a Mediterranean diet was given extra-virgin olive oil each week and was instructed to use at least 4 four tablespoons a day. The other group got a combination of walnuts, almonds and hazelnuts and was instructed to eat about an ounce of the mix each day. An ounce of walnuts, for example, is about a quarter cup − a generous handful. The mainstays of the diet consisted of at least three servings a day of fruits and at least two servings of vegetables. Participants were to eat fish at least three times a week and legumes, which include beans, peas and lentils, at least three times a week. They were to eat white meat instead of red, and, for those accustomed to drinking, to have at least seven glasses of wine a week with meals.

They were encouraged to avoid commercially made cookies, cakes and pastries and to limit their consumption of dairy products and processed meats.


http://www.nytimes.com/2013/02/26/health/mediterranean-diet-can-cut-heart-disease-study-finds.html?_r=0








posted by 美容外科医ジョニー Plastic Surgeon Johnny at 16:38| 東京 ☀| Comment(0) | 医学・生理学 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2013年02月25日

佐々木 希 が二重まぶたを修正






2012年の12月に 路上で佐々木希のポスターを診たときから気づいていたのだが 多忙すぎてなかなか記事にできなかった


最初にことわっておくが

佐々木希 は 顔のつくりが生まれながらに違う

日本人には稀なのだが 生まれつきの きれいな平行型二重まぶた 

だから 佐々木 希は

顔を美しくするための二重手術を受けたのではなく もともと オリジナルでキレイな顔 を維持するために 二重の修正手術をうけている


そこが、サラブレッドと駄馬との違い

佐々木が その辺にころがっている、使い捨てのタレントやグラドルと大きく異なるポイント



で いままでおそらく2回は たるんだ まぶた をひっぱり挙げるための整容手術
つまり 埋没法二重 の手術をうけている


証拠は この画像

sasaki nozomi pre ope.jpg


拡大画像は

http://johnnydep.up.seesaa.net/image/sasaki20nozomi20pre20ope.jpg



きれいな並行型二重の現在のラインの内側に うすい二重ラインが二本ずつ左右のまぶたに見えている

それらは 以前の彼女の二重ライン


佐々木は おそらく多忙で 以前の埋没糸を抜いてから 新たな修正ラインをつくる、埋没法二重手術を受けることが不可能だったのだろう


いちいち 前回の糸を捜して除去していると 傷口が傷み ダウンタイムが長く腫れて 仕事ができなくなる


芦田愛菜の二重まぶた手術とおなじ理屈だ
(画像) やっぱり芦田愛菜 は埋没法二重(ふたえ)手術をしていた!


sasaki nozomi.JPGsasaki.jpeg
いちばん最近 2012年の佐々木希の お直しも 埋没


というか この短い強い並行型の二重ラインは 埋没でないと出ない

ラインの 両端 真ん中  3〜4箇所で止めて 縫合してる

佐々木希も人の子


お歳を召して 経年変化 お顔の劣化 にはあらがえなかった ということだ



佐々木希の 主治医になってみたい










posted by 美容外科医ジョニー Plastic Surgeon Johnny at 15:39| 東京 ☀| Comment(0) | 美容外科 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする